Public Document Pack



Strategic Planning Board

Date:Thursday 6th December, 2012Time:10.30 amVenue:The Capesthorne Room - Town Hall, Macclesfield SK10 1EA

3. Meeting Arrangements and Public Speaking (Pages 1 - 6)

This page is intentionally left blank

<u>Arrangements for the Special Meeting of the Strategic Planning Board –</u> <u>6th December 2012</u>

At a special meeting of the Strategic Planning Board, to take place at 10.30am on Thursday 6 December, in the Capesthorne Room, Town Hall, Macclesfield, consideration will be given to the next stage of the Cheshire East Local Plan and to a recommendation to Cabinet to approve the associated documents **for consultation**.

The Development Strategy and Policy Principles will go out to consultation on 8 January 2013.

Printed Copies of agendas

Due to the high cost of printing the agenda, hard copies are available on request, from the Democratic Services Section, at a charge of £70 for a colour copy and £26 for a black and white copy. (Contact Sarah Baxter Tel 01270 686462 or e-mail <u>sarah.baxter@cheshireeast.gov.uk</u>

Copies will also be available for public inspection at The Customer Centre Town Hall, Macclesfield, SK10 1EA; The Municipal Buildings, Earle Street Crewe, CW1 2BJ; and The Council's HQ, at Westfields, Middlewich Road, Sandbach, CW11 1HZ.

Public Speaking Procedure at the Meeting on 6th December

A minimum period of 1 hour will be allocated for public speaking and this period may be extended, at the discretion of the Chairman of the Board. Each public speaker will be allowed to speak for a maximum period of 2 minutes. (See programme attached). Speakers must register in advance of the meeting by contacting Sarah Baxter. (Contact details above). This page is intentionally left blank

Page 3

Special Strategic Planning Board 6th December 2012

Programme

Time	Item	Duration
10.30	Chairman's Opening remarks including housekeeping, format of meeting, apologies etc.	5 mins
10.35	Public Speaking	1 hour (There will be a further 30 minute public speaking session in the afternoon, if required).
11.35	Officer presentation on Development Strategy including purpose of document, context, vision, overall approach on a Borough wide basis and town by town distribution.	10 mins
11.45	SP Board/Member Questions and Debate on Borough wide	15 mins
12.00	Break	10 mins
12.10	Officer presentation on Crewe	10 mins
12.20	SP Board/Member Questions and debate on Crewe	20 mins

12.40	Officer presentation on Macclesfield	10 mins
12.50	SP Board/Member Questions and debate on Macclesfield	20 mins
13.10	Lunch	30 mins
13.40	Further Public Speaking Session (Only if required).	30 mins
14.10	Officer presentation on Alsager	5 mins
14.15	SP Board/Member Questions and debate on Alsager	10 mins
14.25	Officer presentation on Congleton	5 mins
14.30	SP Board/ Member Questions and debate on Congleton	10 mins
14.40	Officer presentation on Knutsford	5 mins
14.45	SP Board/Member Questions and debate on Knutsford	10 mins
14.55	Officer presentation on Middlewich	5 mins
15.00	SP Board/Member Questions and debate on Middlewich	10 mins

		· - · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
15.10	Officer presentation on Nantwich	5 mins
15.15	SP Board/Member Questions and debate on Nantwich	10 mins
15.25	Break	10 mins
15.35	Officer presentation on Sandbach	5 mins
15.40	SP Board/Member Questions and debate on Sandbach	5 mins
15.45	Officer presentation on Wilmslow	5 mins
15.50	SP Board/Member Questions and debate on Wilmslow	5 mins
15.55	Officer presentation on Handforth East	5 mins
16.00	SP Board/Member Questions and debate on Handforth East	10 mins
16.10	Officer presentation on South east Crewe	5 mins
16.15	SP Board/ Member Questions and debate on South East Crewe	20 mins
16.35	Officer presentation on Emerging Policy Principles	5 mins

16.40	SP Board/Member Questions and debate on Emerging Policy Principles	15 mins
16.55	Voting including any amendments proposed	40 mins
17.35	End	

All timings are approximate and this programme is provisional and subject to change